1e Blikopener avond van de Zuidfluencers!

24 januari 2024

🌟

De zuiderlingen presenteert

🎉

De 1ste Blikopener Avond

📅

Datum: 2 februari

🕕

Tijd: 17:30 tot 18:30

📍

Locatie: Foyer van Kumulus, Herbenusstraat 89, Maastricht

Jongeren van Maastricht wees welkom bij de eerste Blikopener Avond. We beloven je een avond die je niet snel zult vergeten. Een avond waarin onze Zuidfluencers Ella en Kée je meenemen naar wat ze hebben beleefd. Een avond met theater, poëzie en gesprekken en samen met hoofdconservator van o.a. Centre Ceramique (Astrid Smeets) en hoofd van Young Office (Mounir Eddib) van het Bonnenfanten Museum.

🆓

Gratis Toegang!

Toegang is helemaal gratis! Dus nodig je vrienden uit en maak je op voor een avond vol plezier, interessante gesprekken en spetterende optredens.

🎙️

Hosts van de Avond: Kée van de Bolt en Ella Lodde - De Zuidfluencers

De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Kée van de Bolt en Ella Lodde, beter bekend als de Zuidfluencers.

💬

Bliksems Interessante Gesprekken

Maak kennis met inspirerende gasten Astrid Smeets (hoofdconservator) van Centre Ceramique en Mounir Eddib van Het Bonnefanten Museum (hoofd van Young Offive).

🎤

Live Optredens: Xam en Tessel

Ook zullen Xam en Tessel van zich laten horen met een zelfgemaakte act en zelfgeschreven tekst. Deze getalenteerde artiesten zullen het podium betreden en jullie trakteren op een onvergetelijk optreden. Mis het niet!

🤫

Thema van de Avond: Stiekem

Waarom stiekem? Dat ontdek je tijdens de Blikopener Avond! Verwacht verrassingen, geheimen en een sfeer vol mysterie. Kom kijken, luisteren en laat je verrassen.

#BlikopenerAvond #Maastricht #StiekemOnthullend #zuiderlingen #centreceramique #bonnefanten